Ekipa

Zaenkrat je klub razporejen hierarhično ...

Aleksander - Aco [aco]

Tajno odgovarja na pošto, ki jo sprejme preko naslova: aco(afna)lustikklub(pika)com. Zaradi domnevnega sodelovanja z japonsko mafijo in varnostne politike kluba več podatkov o samem članu preko spletnih strani lustik kluba ni dostopnih.

Jaka - Jackie [džeki]

Član domuje v odročnem kraju nekje v vinskih goricah prelepe Dolenjske. Najhitreje in najlažje ga najdete pod večjim rostfrei sodčkom, ki je bil še pred nekaj časa napol poln. Za hitro in zanesljivo dostavo zavojev vseh alkoholnih in tudi žganih pijač se obrnite na: jaka(afna)lustikklub(pika)com, kjer prejmete vse informacije. Kakovost in obsežnost opojnih kemijskih snovi je premo sorazmerna vrednosti nakazila. Podpira vse sodobne plačilne poti, vendar ima najraje gotovino (na roko ali v kuverti pod mizo). Raziskave so pokazale, da na pošto, označeno z zaporedjem črk cviček, odpiše že naslednji hip.

Jernej - Shorty [šortij]

Rojen v osemdesetih letih prejšnjega stoletja v hudem nalivu ob hudourniški Temenici. V prostem času se posveča svojima dvema hobijema, ki sta lustik in dr...emanje. Med delom uporablja podatke, ki jih s pomočjo pentaprizme neopazno pridobi od nasprotnih igralcev oziroma sovražnikov, kot jih sam najraje poimenuje. Svoje čare o gradnji betonskih ograj in izdelovanju litoželeznih kotličkov najraje zaupa preko svojega naslova: nejc(afna)lustikklub(pika)com.

Klemen - Veverica, K-dog [vevrca, kejdok]

Hribolazenje in nabiranje gob mu prinašata zlata odličja iz vseh koncev sveta. K uspehu mu pomaga življensko vodilo: „Kdor reskira, prof'tira“. Svoje uspehe beleži v platinasti knjigi in tako kot preostali člani na svojem naslovu: klemen(afna)lustikklub(pika)com. Trenutno išče brhko rjavolasko, ki mu bi prijazno odstopila en kvadratni meter svojega stanovanja, kamor bi montiral sef. Zaželjena je telefonska parica za povezavo z varnostno službo Gorenjskih 7.

Član je trenutno na Nizozemskem, kjer se uri v borilinih veščinah s pipeto in erlenmajerico.

Polo - Korpus [korpus]

Zelo rad se pohvali s svojimi legendarnimi zamislimi in dejanji, ki mu vsakodnevno zvišujejo samozavest. Ob slabem vremenu ali toči se kljub visoki vodi rad zateče v topel objem kraških jam, kjer si z driganjem uteži krepi svojo mišično maso. Barvne umetniške fotografije in ideje posreduje po pošti: polo(afna)lustikklub(pika)com. V svoji kašči pod Gorjanci hrani večje količine radioaktivnih elementov, ki služijo ogrevanju klubskih prostorov ter bližnega savna parka.

Zaradi internega pravilnika o varstvu osebnih podatkov podatki ostalih članov niso razkriti.